МВР шеф покрил катастрофата на Ники Михайлов

21.05.2012 17:00 | Видян 2084 пъти

МВР шеф покрил катастрофата на Ники Михайлов

Високопоставен МВР шеф е наредил да бъде покрита информацията за катастрофата, в която участва вратарят на националния отбор Николай Михайлов, разкриха пред „България Днес" пътни ченгета, присъствали на инцидента. Изпълнението на скандалната заповед направи за смях пред цяла България служителите в столичния КАТ. Всички те бяха принудени почти денонощие да съчиняват всякакви нелепи версии, с които да отрекат показанията на свидетелите, видели Михайлов на мястото на смъртоносната катастрофа.

Рано сутринта на 18 май край мотел „Църна маца" до София става верижна катастрофа. При сблъсъка на 4 леки коли, 2 тира и микробус загива един мъж, а шестима са тежко ранени. В мелето последен се нанизал джип „Рейндж Роувър", собственост на БФС. Заради високата скорост, с която мощната кола се движи, шофьорът не успява да види блъсналите се коли и се натриса в тях. В джипа пътува подпийналият Ники Михайлов, който се връща от бурен чалга купон в Пловдив. Минути след кървавия инцидент на място пристигат служители на магистрална полиция. Следвайки рутинната процедура, те оказват помощ на пострадалите. Докато ченгетата си вършат работата, почерпеният вратар на "Твенте" успява да разкаже на баща си за случилото се.На кого се е обадил за помощ шефът на БФС остава
мистерия, но малко след това нещата вземат изключително странна посока. Докато пътните полицаи докладват по радиостанциите имената на участниците в катастрофата и номерата на блъсналите се коли, следва странна заповед.

„Повече няма да говорите нищо за случая по радиостанцията. Имена и коли да не се споменават", строго нареждат по станцията на магистралните ченгета.

Малко след шокиращата заповед на място пристига високопоставен шеф от столичния КАТ. Той моментално нарежда джипът на Ники Михайлов да бъде избутан встрани. Заповедта му веднага е изпълнена въпреки правилата, които забраняват подобни действия, разказват очевидци.

Щом джипът е прибран, следват още шокиращи действия. Ченгетата свалят номерата на колата и набързо прогонват събралите се зяпачи. След като периметърът е прочистен, започва обгрижването на пътниците.

Заобиколен от ченгета, Ники Михайлов е изведен от колата. Превърналият се във ВИП персона вратар веднага е натоварен в патрулка и откаран в частна болница за преглед, разказват очевидци. По думите им подобна чест не била оказана на никого от останалите пострадали. Независимо че част от тях са доста по-сериозно пострадали, те са принудени да изчакат пристигането на линейките. Междувременно част от хората, видели действията на ченгетата, започват да звънят по медиите. Появата на информацията за катастрофата кара в залитането на следите да се включат и шефовете на КАТ - София. За да изпълнят заповедта на високопоставения си началник, те са принудени да измислят куп безумни версии, с които да отрекат, че Ники Михайлов е участвал в катастрофата.

„В джипа не е бил нито Ники Михайлов, нито баща му", закле се в петък шефът на групата за тежки произшествия в столичния КАТ, гл. инспектор Иван Златанов. Според него един от шофьорите имал поразителна прилика с вратаря на националния ни отбор по футбол и вероятно това е породило слуха.

„Шофьорът не е Ники Михайлов, нямаме информация да е бил в колата", пригласяше му почти денонощие и шефът на столичния КАТ Богдан Милчев.

източник:в.България Днес

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !