Галена налита на жени

05.05.2012 09:15 | Видян 3260 пъти

Галена налита на жени

Галена налетя на дамите в столично заведение, в което имаше участие преди дни. Изпълнителката на „Тихо ми пази" се натискаше на всички подрастващи госпожици, дръзнали да се качат на сцената и да танцуват с нея.

Фолкпевицата отъркваше тяло във всяка фенка, след което я въвличаше в еротичната си хореография. Галена умело кършеше снага, а партньорките й едва съумяваха да смогнат на темпото й.

Присъстващите мъже пък не можеха да си намеря място от задоволство. С бурни аплодисменти и викове окуражаваха гостуващата звезда всеки път, когато тя увиваше крак около нечий ханш и се разтягаше назад, пише "Уикенд".

Галена видно бе поласкана от всеобщото одобрение и продължи да радва гостите. Съумяваше да изпълнява музикални желания и да танцува с фенките си. Фолкпевицата се оказа ненаситна и не се задоволи с доброволките. В един момент тя започна да придърпва дами и от близките маси.

Щом ги замъкваше на сцената, Галена повтаряше номера си с увиването на бедра около телата им. Певицата толкова се разгорещи, че захвърли всякакви задръжки. В кулминацията на един от хитовете си сграбчи една от девойките и й пусна език.

Заслужено получи аплодисменти и за тази изцепка. След лесбо изпълненията си чалга дивата продължи да се мята на сцената. Преди да си тръгне, тя разнообрази програмата си и вкара микрофона между краката си. Държеше го с две ръце и се смееше шумно, а феновете й се блъскаха, за да се снимат с нея, научи "Уикенд".

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !