Мис Крокодил цоца руснака за втора сватба

04.05.2012 18:00 | Видян 3288 пъти

Мис Крокодил цоца руснака за втора сватба

Таралеж в гащите си вкара руснакът Александър Бередин, след като направи огромната грешка да се ожени за пернишката топ миска Антония Петрова, пише "Уикенд".

Блондинката,  популярна повече с прозвището  "Мис Крокодил", натискала  богатия  си съпруг да задели няколко хиляди еврo за да й спретне втора  сватба, този път в България, научи "Уикенд".

На московската, която     премина    в бароков стил ала Екатерина II миналия месец, свидетели станаха само роднини  и  близки  приятели  на  младоженеца. Който  пък  се  очертава да бъде мъж под чехъл. Само и само да угоди на капризите на жена си, е обещал да й направи и българска сватба, издават от близкото обкръжение на Антония.

Втората церемония, за пред българската рода на миската, щяла да е лятна. По всяка вероятност на морския бряг. Което допълнително ще оскъпи разходите на Бередин. Тъй като ще му се наложи
да пръсне луди пари, за да изводи пернишките лели, стринки и баби на чепатата си съпруга.

Още едно доказателство, че в младото семейство ще командори булката е и безпрекословното съгласие на мъжа й тя да не носи неговата фамилия.

Антония искала да запази своята, Петрова, за да не наруши имиджа си.  Заради жена си Александър Бередин се принуждавал да живее в София, въпреки че бизнесът му е съсредоточен в Русия.

Братушката се опитал да се наложи над миската да се установят в Москва, тъй като непрекъснато му се налагало да пътува и да се вкарва в преразход, но молбите и воплите му не били чути.

Нещо повече - в престижен квартал под околовръстното паралията в момента обзавеждал нов апартамент за Антония. За мебелите се е погрижила известна наша фирма, която внася продукти от Италия.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Новият VW California за първи път с...

Три години след дебюта на новия Multivan, VW представи...

Няма коментари към тази новина !