Краси Радков смени Магърдич в „България търси талант”

25.04.2012 11:00 | Видян 2248 пъти

Краси Радков смени Магърдич в „България търси талант”

Един от най-любимите български комедийни актьори – Краси Радков, сяда до Хилда Казасян и Любен Дилов-син в журито на „България търси талант“, съобщиха от bTV. Радков заменя Магърдич Халваджиян.

Продуцентът беше отстранен от журито след като отказа на телевизията да се оттегли от всички свои съвместни проекти с bTV. Затова медиата прекрати едностранно договора му като част от журито на „България търси талант“ .

Разривът между bTV и продуцента настъпи с махането от екран на продуцираните от „Глобал вижън” „Господари на ефира“ и „Пълна лудница”. Докато от медията обясниха спирането с ниските рейтинги и огромните хонорари. Продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян пък заявиха, че телевизията е започнала да налага цензура върху предаванията. Това провокира bTV да обяви, че завежда дело срещу „Глобал вижън”. Освен това телевизията поиска разсекретяване на договорите между нея и продуцентите.

bTV призова Магърдич Халваджиян да прекрати всички свои взаимоотношения с медията, като се откаже от възложените му проекти „България търси талант” и „Седем часа разлика” и да възстанови предплатените му милиони. В крайна сметка телевизията прекрати едностранно договора му като жури на „България търси талант“. Засега сериалът остава на екран.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !