Мариус без номинация за „Аскеер” 2012

11.04.2012 13:30 | Видян 2077 пъти

Мариус без номинация за „Аскеер” 2012

След като бe пренебрегнат от Съюза на артистите, Мариус Куркински остана извън сметките и на Академия „Аскеер“. В обявените днес номинации гениалният актьор и режисьор неясно защо отново е забравен. Затова пък традиционно е обърнато огромно внимание на „Сфумато” в лицето на Иван Добчев и Маргарита Младенова. Те присъстват в най-важната категория- за режисура и то в силната конкуренция на Явор Гърдев, който е тазгодишният отличник.

Съвсем очаквано Мая Новоселска и Камен Донев са номинирани съответно за главна женска и мъжка роля. В техните категории са предложени още Албена Чобанова и Светлана Янчева при жените и Владимир Пенев и Малин Кръстев при мъжете.

Леко недоумение предизвиква номинацията на Иван Юруков за изгряваща звезда. Все пак той е актьор отдавна изявяващ се в театъра и е странно, че попада в една категория наравно със студентката от НАТФИЗ Весела Бабинова, която прави великолепен дебют в „Нощна пеперуда” на Гърдев.

Ясна до момента е само наградата за цялостно творчество и тя отива при режисьора Асен Шопов. Всички останали ще разберат дали печелят на 23 май, в театър „Българска армия”, където за 22-ри път ще бъдат раздадени „Аскеер”-ите. Режисьор на гала спектакъла е Диана Добрева.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !