Диляна Попова се храни здравословно

10.04.2012 17:45 | Видян 4208 пъти

Диляна Попова се храни здравословно

Диляна Попова е едно от популярните и интересни лица, която често може да бъде видяна в NORDSEE – веригата рибни ресторанти, ориентирана към гурме рибни специалитети и здравословно хранене.

Разнообразието от риби – познати и екзотични, но задължително прясно приготвени са добър избор за питателно, но здравословно гурме преживяване.

Без значение дали ще изберете рибен специалитет, бургер, прясно изпечена багета с филе от риба и салата, рибена супа или свежа салата със скариди и моцарела, вие ще може да се насладите на изключителен гурме вкус и отлични морски продукти.

Някои от любимите предпочитани специалитети на Диляна Попова са: рибена супа „Ла мер” с парченца филе от риба, скариди и сервирана с прясно изпечена багета, wrap със пушена сьомга допълнена от вкуса на салата ябълка с целина.

Неин фаворит е и топлия wrap сандвич със скариди, чили сос, зеленчуци и сирене маасдамер, в доматена тортила. Същинско гурме преживяване!

Диляна наскоро приключи снимките към новия български филм “Още една мечта” на режисьора Николай Мутафчиев, който ще има своята премиера на голям екран през есента. В радио-ефира вече се завъртя и специален радиоклип с гласът на Диляна, който ви кани да опитате от вкусните специалитети на NORDSEE.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Луксозен роудстър Morgan, проектиран...

Morgan Plus Six Midsummer е лимитирана специална серия с...

Няма коментари към тази новина !