50 Cent и Вини Джоунс влизат в Гробницата

05.04.2012 13:00 | Видян 3618 пъти

50 Cent и Вини Джоунс влизат в Гробницата

Само след няколко седмици ще бъде даден старта на снимките на затворническия екшън-трилър “Гробницата”, в който двете главни мъжки роли са поверени на звездите Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. Двамата актьори вече са си партнирали в първата и втората част на “The Expendables: Непобедимите”, но досега не са участвали заедно в екшън-продукцция, която да се фокусира изцяло върху техните персонажи.

Преди около две седмици беше потвърдено че към Сталоун и Шварценегер ще се присъедини и актьора от “Страстите Христови”, Джим Кавийзъл, а сега от студиото Summit Entertainment оповестиха, че в “Гробницата” ще вземат участие още рапърът-актьор Къртис Джаксън - по-познат като 50 Cent и Вини Джоунс, познат от хитове като “Гепи” и “Да изчезнеш за 60 секунди”.

Вече е потвърдено участието на Джоунс, като той ще изпълни ролята на пазача в затвора Дрейк, но за момента не се знае какъв ще бъде героя на 50 Cent.Преди около две седмици беше потвърдено че към Сталоун и Шварценегер ще се присъедини и актьора от “Страстите Христови”, Джим Кавийзъл, а сега от студиото Summit Entertainment оповестиха, че в “Гробницата” ще вземат участие още рапърът-актьор Къртис Джаксън - по-познат като 50 Cent и Вини Джоунс, познат от хитове като “Гепи” и “Да изчезнеш за 60 секунди”. Вече е потвърдено участието на Джоунс, като той ще изпълни ролята на пазача в затвора Дрейк, но за момента не се знае какъв ще бъде героя на 50 Cent.

Освен вече споменатите актьорски имена, към екшън-трилъра са се присъединили още Винсънт Д’Онофрио и Ейми Райън, които ще се превъплътят съответно в ролите на заместник-директора на затвора в който се развива действието и бизнес-партньорката на главния герой, изигран от Силвестър Сталоун.

Преди около две седмици беше потвърдено че към Сталоун и Шварценегер ще се присъедини и актьора от “Страстите Христови”, Джим Кавийзъл, а сега от студиото Summit Entertainment оповестиха, че в “Гробницата” ще вземат участие още рапърът-актьор Къртис Джаксън - по-познат като 50 Cent и Вини Джоунс, познат от хитове като “Гепи” и “Да изчезнеш за 60 секунди”.

Вече е потвърдено участието на Джоунс, като той ще изпълни ролята на пазача в затвора Дрейк, но за момента не се знае какъв ще бъде героя на 50 Cent.Сюжетът на “Гробницата” ще се фокусира върху несправедливо обвинения в извършването на тежко престъпление специалист по структурен дизайн и сигурност на сгради Рей Бреслин (Сталоун).

Превърнал се в поредния осъден престъпник, Рей бива преместен в един от затворите, чиято охранителна система и дизайн са били разработени именно от него. Без да разполага с много време, Рей, с помощта на непредвидимия Суан (Шварценегер), започва да разработва сложен план за бягство от затвора. Колкото по-бързо се измъкне от строго охраняваната сграда, толкова по-голям ще бъде шансът му да намери истинските извършители на престъплението. За режисьор на “Гробницата” бе избран Микаел Хафстрьом, който засне миналогодишния трилър с Антъни Хопкинс, “Ритуалът”.

Хафстрьом: “За да опишеш “Гробницата” е достатъчно само да споменеш имената на Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун. Зрителите знаят точно какво да очакват от филма и моята работа е да не ги разочаровам. Аз също съм фен на екшън-жанра и е наистина голяма чест да работя с тези актьори, които без никакво съмнение са най-големите екшън-звезди на всички времена.”

Сценарият на “Гробницата” е дело на Джей Келър (“Мошениците”) и Майлс Чапман (“Идеалният резултат”), а снимките се очакват да започнат до един месец.

Отделеният от студиото Summit Entertainment бюджет се равнява на 70 милиона долара, а снимачния период ще протече в щатите Калифорния, Аризона и Луизиана.

“Гробницата” ще се завърти по кината през пролетта на 2013-та година. Премиерната дата все още не е определена.

източник:cinefish.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Новият VW California за първи път с...

Три години след дебюта на новия Multivan, VW представи...

Няма коментари към тази новина !