Бандерас се натиска с млада блондинка?

05.04.2012 12:30 | Видян 1992 пъти

Бандерас се натиска с млада блондинка?

Антонио Бандерас и Мелани Грифит са на път да отпразнуват 16-годишнина от брака си.Дали обаче ще има повод за празнуване не е ясно още.

Мелани винаги е ревнувала сексапилния си съпруг, който е имал възможност да бъде с много жени.

Акторът обаче се спрял на неизвестна блондинка в мексикански клуб. Те пресекли погледи и след това Бандерас я поканил на танц и тя, разбира се, приела, пише австралийското сп. "Woman's Day".

Очевидци се кълнели пред медията, че звездата се усамотила с блондинката в тъмен ъгъл, където се натискали без свян.

"Те се целуваха пред всички. Към 2 часа през нощта той си тръгна с нея. Антонио се държеше, сякаш беше необвързан. Съпругата му изглеждаше съсипана, когато видя какво прави", разкри източник пред "Woman's Day".

По всичко личи, че Мелани върви по стъпките на Деми Мур. Вманиачената на тема тегло актриса е забелязана да обядва с дъщеря си Стела в Лос Анджелис и изглеждала като истинска анорексичка.

Близък до Грифит споделя, че Антонио се тревожел за здравето на съпругата си и я карал да яде повече и да се грижи за себе си.

Дали измършавялото тяло на Мелани не кара Бандерас да търси утеха другаде? Това не е първият път, когато той е забелязан в компанията на друга жена. През февруари тази година актьорът бе заснет да държи за ръка непозната дама.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !