Рамбо Амадеус с магаре на концерт

29.03.2012 17:00 | Видян 1073 пъти

Рамбо Амадеус с магаре на концерт

Култовият черногорски поет, музикант и медиен манипулатор ще бъде подгряван от бандата на Митко Таралежков в петък

Черногорският представител на „Евровизия” Рамбо Амадеус ще пристигне на пресконференцията по повод концерта си в София яхнал магаре.

Това съобщиха организаторите на концерта, които ще приветстват всички журналисти, любопитни за среща с ексцентричния изпълнител на 30 март (петък) от 11.00 часа в Дома на киното на „Екзарх Йосиф” 37.

Акцията е реплика към клипа на песента Euro Neuro, с която артистът ще участва в Баку тази година. Във видеото той играе балкански хулиган/философ, преминаващ на магаре през скъпи курорти, спа-комплекси и всякакви подобни центрове за разкрасяване на родната ни балканска феодална действителност.

“Не обичам снобизма, национализма, пуританизма. Аз съм различен организъм – казва Рамбо в песента – Моят героизъм е пацифизмът, алтруизмът. Обичам (…) либерализма, туризма, нудизма, оптимизма. И това е добре за ревматизма”.

Концертът в club *MIXTAPE 5* ще започне в 21:00ч. в петък (30 март), като преди Рамбо и групата му на сцената ще излезе друга знакова фигура от ъндърграунд средите на нашите географски ширини – народният поет Митко Таралежков от Бургас.

Най-самобитният български „поет с китара” на десетилетието - Митко Таралежков драстично се различава от вехтите бригадирски представи за жанра, наложени през соц-епохата.  

Той създава една изключително интелигента музика за широките маси, която може да ви разсмее, разплаче и опияни едновременно. Като музиката на големите фолк-рок поети – от Дилън до Олдсийд и от Висоцки до Кристи Мур.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Няма коментари към тази новина !