Батков: Гонзо е като Пената

29.03.2012 09:15 | Видян 1895 пъти

Батков: Гонзо е като Пената

Собственикът на Левски Тодор Батков говори пред микрофона на Гонг, след като се среща с отбора и новия стар треньор Георги Иванов, който пое поста от подалия оставка след домакинската загуба от Миньор 0:1 в 20-ия кръг на А група. Адвокатът изръси страхотна небивалица и аха да счупи глупомера, след като сравни Гонзо с легендата Димитър Пенев от кръвния враг ЦСКА.

„Въпросът е решен, Гонзо пое голяма отговорност. Нямахме друг избор. Чест му прави, че се съгласи. Пожелавам му успех, той отново показа типичния за него левскарски дух и смелост. С тези поемания на отбора действително повтаря Димитър Пенев от ЦСКА. Не съм фаталист, но е хубаво и Господ да ни покрие. Той ни размаха пръст, защото почнахме много да говорим, както стана и преди време, когато играхме с Тампере. Няма да коментирам други имена на треньори. Ние сме сериозни хора и ще кажем името на новия треньор на 24 април. Хубав въпрос ми задавате, какво ще правим, ако Гонзо ни направи шампиони. Ами нищо, ще сложи още една купа във витрината и ще продължи да си е спортен директор“, коментира Батков.

„Каква директива да има за Левски? Срещу Миньор не заслужавахме да спечелим, но съдията ни отмени чист гол. Това го видя цяла България. Явно е, че няма директива. Имайки предвид ситуацията в държавата и твърдата ръка на човека, който я управлява, това може би нямаше да се случи. Ние играем и сме един от 16-те отбора, които искат да печелят. Нещата не бяха безоблачни и преди този мач. Играта не ни харесваше и в предните пет срещи. Просто това, което стана с Миньор, се печеше. Казах на футболистите да играят за себе си, за честта на клуба, а дори и да не ме обичат, да се опитат и за мен да играят“, завърши шефът на Левски.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !