„ТЕ” с ново видео за първа пролет

26.03.2012 11:00 | Видян 881 пъти

„ТЕ” с ново видео за първа пролет

Музикантите от Група „ТЕ” подариха на почитателите си видеосингъл към песента „С теб танцувам” по случай първа пролет.
„ТЕ” представиха най-новия си клип в столичния клуб за музика на живо - Sofia Live Club. Много приятели и музиканти уважиха промоцията на поп бандата, сред които Анна-Мария Тонкова, Мария Илиева, Криста, Ивайло Колев и приятелката му Теодора, Гери Турийска и Ангел Дюлгеров от „Рубикуб”, Красимир Куртев от „Акага”, цигуларките от квартет „Хипнотик” и др.

„С теб танцувам” е първото съвместно парче в новия състав на групата, към която неотдавна се присъединиха перкусионистът Стоян Янкулов - Стунджи и баскитаристът Кирил Кожушков. Музиката е творение на ветерана на Група „ТЕ” Ясен Велчев, а текстът е на чаровната вокалистка Преслава Пейчева.

Режисьор на „С теб танцувам” е Петър Дяков, който изцяло пресъздава търсените от бандата професионални имиджови кадри и задушевна клубна атмосфера на клипа. За прекрасната визия на героите във видеото са се погрижили стилистът Николай Пачев, гримьорката Евгения Трайкова и коафьорът Николай Иванов-Нико.

Групата зарадва многобройните си фенове с мини-концерт от популярните си хитове и нови песни, сред които и парчето „Откривам” с модерно chill-out звучене.

снимка:Тихомир Рачев

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !