Съра се гаври с Бербо публично

16.03.2012 09:45 | Видян 1858 пъти

Съра се гаври с Бербо публично

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън публично се изгаври с Димитър Бербатов. На пресконференцията преди снощния реванш от 1/8-финалите на Лига Европа с домакина Атлетик (Билбао) сърдитото шотландско старче показа, че е кисел от загубата в първия мач с 2:3 насред Олд Трафорд и ритуално отряза надеждите на бившия капитан на България, че драматичната ситуация с него може да се промени. Тъкмо напротив Съра направо препоръча на Бербо да си търси нов отбор, което, впрочем, прави за първи път директно.

"Бербатов може да играе срещу Атлетик (Билбао), но може и да не играе. Имам много и добри опции с нападателите. Относно ситуацията с договора му - ще го продължим. Ще се говорим с Бербатов. Той иска да играе. И ние ще трябва да обсъдим това в края на сезона. За момента Бербатов остава в Юнайтед. Ще изслушам какво има да ни казва. Мисля, че го притеснява фактът, че не играе толкова често. Но за мен е трудно да му гарантирам това. Разбираемо е, че иска да играе, на 31 години е. Това обаче може да го накара да се огледа за друг отбор след края на сезона", заяви Фъргюсън.

Припомняме, че агентът на Бербо – Емил Данчев, пътува до Манчестър за преговори за удължаване на договора на клиента си. Червените дяволи очевидно ще се възползват от специалната клауза за продължаване контракта на нашия с още 12 месеца, като ще потърсят каквато и да е мижава възможност да си избият парите от рекордния му трансфер (30,75 млн. лири), които кихнаха на Тотнъм през лятото на 2008 г.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Няма коментари към тази новина !