3 кг по-малко за 5 дни

14.03.2012 15:00 | Видян 2639 пъти

3 кг по-малко за 5 дни

Житна диета

Житната диета е изключително подходяща за студения сезон, когато повечето от летните плодове и зеленчуци вече не могат да се намерят на пазара. Ако не можете са се справите с нуждата от въглехидрати и непрекъснатия глад за нещо сладко, това е идеалния хранителен режим за вас.

За пет дни ще свалите вечните излишни за всяка жена три килограма, ще се чувствате свежи и същевременно няма да усещате характерната за повечето диети отпадналост и умора. Житният режим може да правите веднъж през всеки месец, за да поддържате постигнатите резултати и да не наддавате. Редовното спортуване или поне сутрешни упражнения вкъщи са допълнителен плюс, ако искате максимални резултати от диетата.

Рецептата

Измийте добре и сварете половин килограм грухана пшеница. Изчакайте да изстине и разделете цялото количество на пет равни части по сто грама. Точно толкова ще е дажбата ви за всеки ден – сутрин, обед и вечер.

Това не значи, че трябва да се задоволявате с по 33 грама на хранене, тъй като от поетата вода при варенето, житото е набъбнало и ще ви засити.

Прибавяйте към всяка порция щипка канела и 2 чаени лъжички мед. Между трите хранения изяждайте по една ябълка, други видове плодове не са препоръчителни. Позволява се прием на прясно мляко, кафе и чай без захар.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !