Малкия Градус зарязан от синоптичка

12.03.2012 15:45 | Видян 16569 пъти | Гласували 1

Малкия Градус зарязан от синоптичка

Синът на Краля на птиците, Ангел Ангелов-Малкия Градус, неотдавна се е разделил с дългогодишното си гадже Никол Станкулова, научи Супер 19' от свои източници. Красивата синоптичка имаше връзка с богатия наследник повече от две години.

Според клюката обаче Никол сама решила да сложи край на отношенията им. Причината не е друг мъж, просто моделката решила за известно време да остане сама и да се съсредоточи върху кариерата си.

Не е тайна, че Станкулова е една от най-желаните жени в България. Неотдавна пък родителите й разкриха в тв интервю, че като малка тя се е занимавала с много неща - свирила е на пиано, тренирала е гимнастика, но най-много й се удавала математиката. В момента сърцето на Никол е свободно.

Ангел пък минава за добра партия сред родните златотърсачки. Наследникът помага на баща си в бизнеса, а освен това движи със собствена охрана.

В компанията му винаги могат да бъдат забелязани засукани мадами, но според мълвата той все още страда по Никол и искрено се надява някой ден двамата да се съберат отново. Един от най-добрите му приятели е Стойчо Младенов II син на новоизбрания треньор на ЦСКА. Двамата често купонясват в актуалните столични клубове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето ги най-бляскавите звезди на Мет Гала

Спящите красавици бе темата на тазгодишното издание на...

Тюйлери, Париж

Тюйлери, Париж Снимка: Гийом Лавру

Няма коментари към тази новина !