Нели Атанасова дава старта на "Пътят към короната"

02.03.2012 16:00 | Видян 5866 пъти

Нели Атанасова дава старта на

Вторият сезон на риалити формата „Пътят към короната”, който ще излъчи Мис България 2012 в ефира на TV7, започва с коментарно студио на 3 март от 19:45. Водещ на първото коментарно студио е Нели Атанасова, която води и церемонията за финала на конкурса Мис България 2011.

Продуцентът на !no frame media Виолета Сечкова ще запознае зрителите на TV7 с формата на конкурса тази година, а в студиото ще влезе и миналогодишната носителка на титлата Ваня Пенева, за да  сподели емоциите, които е преживяла по пътя към короната.

В предаването гостуват още Тихомир Белегански – букер в агенция „Визаж”, и во! дещият на втория сезон на „Пътят към короната” Наско Михайлов.

Риалити форматът „Пътят към короната” ще излъчи 16 епизода, които проследяват подготовката на претендентките за короната „Мис България 2012”, както и осем коментарни студиa, в които известни личности ще обсъждат представянето на кандидатките.

Епизодите ще се излъчват всеки вторник и четвъртък от 19:45, а коментарното студио – всяка събота, 19:45. На 29 април ще се състои официалната закриваща церемония, на която ще бъде избрана най-красивата българка за 2012.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !