Калин Вельов и Тумбаито с нов видеоклип

27.02.2012 14:00 | Видян 2069 пъти

Калин Вельов и Тумбаито с нов видеоклип

Калин Вельов и Тумбиато заснеха клип към латино кавъра  на песента „ Урок по Танци“ на Стефан Воронов. Видеото е реализирано в София Лайф Клуб от снимачния екип на ZoomBox. Режисьор е Калин Вельов, а основна роля играят танцьорите от Salsa Caliente и сина на Стефан Воронов – Александър.

Във видеото са използвани снимки от личния архив на Воронов, някои от които са направени месеци преди певеца - артист да загине трагично и не са показвани никога досега. 
Видеото е  издържано изцяло в ретро стил, като черно - бялата лента ни връща назад във времето, някъде през 60 - те години, когато песента „Урок по Танци“ е била супер хит, а младия Стефан Воронов изгряваща звезда на музикалната и театрална сцена.

Александър Воронов завършва НАТФИЗ в класа на проф. Надежда Сейкова, която 20 години по-рано е преподавател на баща му Стефан Воронов. Работи 5 години в Младежкия Театър, по-късно и в международния отдел на Министерството на културата. Гласът му можем да разпознаем от множество филми, които е озвучил и което е основното му занимание и в момента.

Стефан Воронов е известен български актьор и певец  от 60-те и началото на 70-те години на 20 - ти век, загинал трагично при катастрофа. Поколенията обаче са го запомнили повече с естрадните му песни, които е записвал паралелно с участията си в театъра. След гастрол на трупата му в Братислава и Виена микробусчето, в което са пътували Воронов и останалите актьори, се блъска на входа на София в спрял камион. Младият актьор и певец дори не усеща какво се случва. Той умира в съня си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !