Кристален бас айсберг разбива стереотипи

20.02.2012 13:00 | Видян 1220 пъти

Кристален бас айсберг разбива стереотипи

На 22 февруари (сряда) голямата зала на столичният клуб Алкохол (на ул. Раковска 127) ще приветства феновете на електронния авангард с неочаквана концепция, подготвена от два на пръв поглед коренно различни промоутърски екипа - Soundslike и Mirizma. Всеки, който има желание да охлади страстите в средата на работната седмица, ще може срещу 5лв да стане част от събитието THE ICEBORG, което представя на една сцена на живо концерт и електронни миксове. Във вечерта ще представят изпълнения електро-дръм формацията Violet Vanilla и ди джеите F0rtunah /Mirizma/, EXo /H.M.S.U./, RobotJessie /Mirizma/, Stelf и Bzzzt със сетове, безкомпромисни в избора си на най-актуалното от стиловете дъбстеп, фючър геридж, аутономик и текстеп.

Въпреки че MIRIZMA го даваше по-кротко след няколкото съществени участия през лятото и есента (на MaxBASS/SOB, Drum’n’Jazz 2012, ON!Fest и др.), екипът е отново линия през новата година. Сега в колаборация с промотърите от клуб Алкохол -Soundslike. Следва пореден опит за разчупване на леда, сковал креативната мисъл на родната сцена - уникален музикален механизъм, хибрид с био-механични компоненти.

Violet Vanilla e нов проект, сформиран преди година и половина. Един музикален експеримент, който съчетава електронни композиции с изпълнение на живо на барабани. Базирана върху ДнБ структура, музиката на формацията напомня звука на Jojo Mayer и Nerve.

Програмата за вечерта ще включва разнообразие от стилове и ще следва следната подредба по часове:

22:30 - 00:00 F0rtunah
00:00 - 01:15 Violet Vanilla Live!
01:15 - 02:00 EXo b2b RobotJessie
02:00 - 02:30 Stelf
02:30 - 03:30 Bzzzt b2b Stelf

Вратите на криогенните капсули ще бъдат отворени в 22:00h. Срещу 5лв всеки може да стане част от екипажа и до 03:30h да влезе в анабиоза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !