Азис с R`n`B парче

12.06.2008 17:51 | Видян 9603 пъти | Гласували 1

Азис с R`n`B парче

Азис записа ар енд би парчето "Дай ми лед", с което отново ще диктува правилата в музиката. "Дай ми лед" е смесица от черен ритъм, брутален текст и жестоко изпълнение от страна на краля. Част от вокалите са изпълнени от Десислава, а автор на музиката и аранжимента на парчето е хитовия напоследък Дани Милев. Видеоклипът е дело на човека, известен със своята неприязън към Азис - най-прогресивният и нашумял режисьор на клипове - Александър Моллов. Моллов е ангажиран веднага след като обра почти всички номинации и награди в категорията клип на годината.

Мащабната продукция, която наподобява повече филм, отколкото музикален клип, представя Азис в изцяло нова светлина. Действието се развива в изоставена мелница в индустриалната зона на София. Декорът е конструиран от популярната архитектурна компания КАПИТЕЛ, чието дело са къщите и на 5-те сезона на Биг Брадър в България, както и декорите на най-популярните телевизионни шоу програми - Стани Богат, Сделка или Не, Вечерното шоу на Азис и др. Улични битки, ожесточени и кръвопролитни, са част от сюжета на видеото “Дай ми лед”.

Продукцията е уникална и с най-мащабната масовка, използвана в музикален клип напоследък. В снимките участват мисис България Магдалена Желязкова, мис Плеймейт Златка Райкова, Калина - една от най-атрактивните изкусителки от "Островът на изкушенията", джуджета, албиноси, професионални боксьори и какво ли още не.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !