ЦСКА продаде Платини за 600 000 евро

14.02.2012 09:00 | Видян 1894 пъти

ЦСКА продаде Платини за 600 000 евро

След като продаде румънския си голмайстор Янис Зику на корейския Поханг, ЦСКА се раздели и с втората си пушка от атаката. Бразилецът Мишел Платини, кръстен на великия французин, който е шеф на УЕФА, премина в румънския Динамо (Букурещ) за 600 000 евро, като сделката стана факт посред нощ срещу понеделник.

28-годишният нападател вече напусна лагера на ЦСКА в Анталия и отпраши с такси за базата на новия си клуб в същия курорт.
По ирония на съдбата Платини става съотборник с рендето Лауренцио Рус, с когото се сби по време на контролата с Динамо (Букурещ), загубена 1:2 на турска земя. Бразилейрото бе сритан яката от мамалигаря, като после разнасяше и него, и половината си бъдещи съотборници като пръскачка из лозе. Платини показа завидни качества на ММА-боец и даже се опита да посади Рус между чимовете в Анталия.

Според румънските медии Проспорт и Газета Спортурилор шефът на ЦСКА Димитър Борисов и колегата му от Динамо Кристи Борчеа са имали тежки преговори. Всичко зависело от това дали грандът от Букурещ ще продаде тарана си Ливиу Ганеа, който е желан от кръвния армейски враг Левски, за да освободи място за Платини. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !