Клуб ЧЕРВИЛО представя бяла феерия в стил Ибиза

30.01.2012 16:15 | Видян 1848 пъти

Клуб ЧЕРВИЛО представя бяла феерия в стил Ибиза

На 2 февруари 2012 /четвъртък/, от 22.00 ч., клуб ЧЕРВИЛО, съвместно с поредицата тематични партита CODE:, Ви кани на ефирна бяла и провокативна фиеста с музиката на Dj Sono Di Vajo, клубната певица Аnnayah и специалната изненада на вечерта - draq queen show с един от любимците на клубовете в Ибиза – SUREL.  

За да подсили блясъка на шоуто, наречено WHITE PALLADIN, SUREL е подготвил някои от най-изкусителните си костюми. Той ще изпълни на живо и своя авторска песен, като комплимент към гостите.

Голямата зала (Main room) на Червило ще бъде тотално преобразена  посредством ефирни декори, а атрактивните танцьори и от българска страна ще се развихрят върху музиката на Dj Sono Di Vayo. Страстта и любовта към чувствените забавления ще сподели и Durex - международният език на сексуалното здраве и щастие.

Своята арт-провокация към гостите на събитието ще отправи и Inglot Cosmetics. Техните професионални гримьори ще подберат сред гостите тези, които са спазили дрескода на вечерта - white/бяло и същевременно се отличават с оригинална визия. Именно тази креативност ще бъде възнаградена с подарък – тематичен грим за вечерта.

Любимият столичен клуб Червило предлага една различна атмосфера и в Малката зала (Private room). Специални деликатеси-афродизиаци, арт интериора, приглушената светлина, и отпускащата музика ... са изкусителна алтернатива за любителите на спокойствието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !