Guns N’ Roses ще огласят София

30.01.2012 13:45 | Видян 1245 пъти

Guns N’ Roses ще огласят София

Една от най-дългоочакваните банди в България – Guns N’ Roses, ще свири за първи път у нас на 8 юли. Аксел Роуз и компания ще бъдат едни от хедлайнерите на фестивала Sofia rocks, който ще се проведе на 7 и 8 юли на стадион „Българска армия“.

Организаторите от Balkan Entertainment разкриха, че афишът на събитието ще включва още обичани от рок феновете имена, които не са имали концерт в България досега.

„От няколко години се опитваме да доведем тази наистина любима на феновете, култова група в България. Изключително съм щастлив, че точно тази година можем да обявим Guns N’ Roses за хедлайнер на третото издание на фестивала Sofia Rocks. Убеден съм, че всички рок фенове също с нетърпение са чакали да видят Аксел Роуз на българска сцена.

Мога да ви кажа, че за самия него това е много вълнуващо събитие и имам уверението на неговия мениджмънт, че той е впечатлен от възможността да се срещне с българската рок публика, за която вече е чувал легенди“, споделя Дейвид Либерберг, мениджър „Артисти и репертоар“ в Balkan entertainment.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !