Емануела пее хитове на приятелката си Преслава в Club Playhouse

26.01.2012 16:15 | Видян 3035 пъти

Емануела пее хитове на приятелката си Преслава в Club Playhouse

Чаровната амазонка Емануела спря дъха на стотиците гости в Club Playhouse в сряда вечер, с горещото си шоу, в което за първи път феновете я видяха в нова светлина – романтична и сантиментална. Дори тоалета й бе решен изцяло в бяло, придавайки на звездата ангелско излъчване.

Дали защото Емануела е решила да започне новата година с голяма промяна или иска да бъде по-смирена от преди, но всяка песен бе преживяна и поднесена по нов начин, с изключителен емоционален заряд, който се предаде на всички гости на заведението.

Чувствената балада “Попитай мен”, която се превърна в тотален хит и покори класациите в края на декември, изтръгна от няколко фенове виковете “Обичаме те, Еми! Ти си номер едно!”.

Изпълнителката на “Досещай се сам” и “Големите рога”, накара всички да се надпреварват да се снимат и да танцуват с нея на сцената. Наред с тоталните си хитове “Преди употреба прочети листовката”, “От моята уста”, “Късам ти нервите” и “Да си плащал”, Еми изненада гостите и с песен на близката си приятелка Преслава.

Както преди месец самата певица сподели пред медиите, Преси е сред най-близките хора до сърцето на красавицата с тюркоазен поглед, с която не само обменят идеи в музикален план, но и пеят песните си по участия.

След гостуването си в Club Playhouse, купона с Емануела се пренесе в звездния The Cotton Club с още много поздрави и горещи ритми до сутринта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !