Валери безочлив, вестниците му виновни

24.01.2012 10:00 | Видян 3703 пъти | Гласували 1

Валери безочлив, вестниците му виновни

Националът Валери Божинов продължава да чупи глупомера. След като най-безцеремонно бе изхвърлен от Спортинг (Лисабон) затова, че провали отбора си за Купата на Португалия (1:1 с Морейренсе), като  без позволението на треньора си, скандално реши на своя глава да бие дузпа в последните секунди и, естествено, я изпусна, 25-годишният нападател написа писмо до медиите. Тонът в него е, меко казано, безочлив и глуповато горнооряховски.

19' публикува публикува изявлението на Божинов без редакторска намеса:
„Времето на Валери Божинов в Спортинг” (Лисабон) изтича, това гласят заглавията на родните таблоиди. Тази информация обаче съвсем не отговаря на действителността, тъй като напук на спекулациите, че съм изхвърлен от отбора, макар създалата се ситуация, аз оставам играч на Спортинг и това ще продължава да бъде така още 4 години и половина. Съвсем не са верни и слуховете, че от спортното ръководство на клуба целят с преотстъпването ми да спестят определена сума пари, тъй като аз имам договор със Спортинг и те абсолютно правно ще ми изплащат заплатата, на която съм нает.

Дори временно да не ги представлявам, аз съм част от тях. В момента съм в такъв етап, че лично трябва да избера в кой отбор да играя през идните пет месеца и благодаря на Спортинг за спортсменското отношение и дадения ми шанс да натрупам още повече спортен опит. Съвсем не се чувствам ничия жертва, както също се изписа, а напротив – стечението на обстоятелствата е абсолютно в моя полза, тъй като важното за мен е да играя, да се раздавам максимално и да покажа целия си потенциал на футболист, където и да съм, било то в Италия, Португалия или България.

Благодаря на хората, които вярват в мен, имам какво още да дам от себе си и да покажа като футболист, но ще се доказвам само и единствено пред Бог и пред децата ми.“
Онзи ден пък любимата на Валери – Николета Лозанова, се метна на амбразурата с почти гола гръд, като го защити в социалната мрежа Туитър.
Към днешна дата за бившия играч на Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, а вече и на Спортинг, у нас мерак имат Левски и Литекс.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !