Финалът на Пей с мен е тази вечер

09.06.2008 14:19 | Видян 9647 пъти

Финалът на Пей с мен е тази вечер

Двата полуфинални концерта на „Пей с мен” номинираха за големия финал тази вечер осем дуета – Тони и Анжело, Каролина и Павел, Камелия и Даниел, Миро и Дивна, Кали и Любен, ДесиСлава и Мелинда, Наско и Ива и Иво и Яница. Кой от тях ще напусне зала „Фестивална” по-богат с половин милион лева, зрителите ще разберат тази вечер.
Според правилата на финалния концерт осемте дуета трябва да изпълнят една песен по свой избор, защото последната музикална тема е „Пей с мен любима песен по избор.” Единственото условие е тази песен да не е звучала в шоуто до момента. След като всички изпеят своята песен, зрителското гласуване ще приключи и четирите дуета с най-нисък вот автоматично ще отпаднат от надпреварата. Останалите ще продължат, но този път с изпълнение по избор от предишните концерти на „Пей с мен”.
След второто изпълнение линиите за гласуване отново ще бъдат отворени и зрителите ще изберат големия победител.
Отпадналите до момента дуети – Марги и Севинч, Орхан и Ива и Любо и Надежда също ще излязат на сцената на „Пей с мен”.
За финалното си представяне дуетите-финалисти са избрали песни на Емил Димитров, Джеимс Браун, народна песен, хитове на ЕнСинк, Лучано Павароти, Слави Трифонов.
„Пей с мен” продължи три месеца. В общо дванадесет концерта – по един всяка седмица, дванадесет дуета се състезаваха един с друг за голямата награда от половин милион лева. Утре вечер е последният, тринадесети концерт, който ще реши при кой от дуетите отиват най-големите зрителски симпатии. Дуетът-водач във временното класиране е този на Кали и Любен, следван от Миро и Дивна и Ивайло Гюров и Яница Петрова. Силен претендент за голямата награда са и ДесиСлава и Мелинда, които поведоха класирането в самото начало на музикалното приключение. Разликите в натрупания генерален вот между тези и останалите дуети-финалисти обаче съвсем не са големи, така че изходът от надпреварата ще се реши на живо тази вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !