9 дни на море с най-популярните актьори у нас

18.01.2012 14:45 | Видян 1554 пъти

9 дни на море с най-популярните актьори у нас

Тази година Форумът на изкуствата  - МОНТФИЗ Арт Фест 2012  ще се проведе край морето. В началото на седмицата Слав Бойчев, директор на мрежата от актьорски, танцови, вокални школи и арт ателиета – МОНТФИЗ, сключи договор за сътрудничество с Община Созопол.

Месец преди „Аполония”, от 21 до 29 юли, в Созопол ще се срещнат изявени творци в сферата на театралното, танцово и вокално изкуство.

Така всички желаещи да се присъединят към арт фестивала ще могат да комбинират почивката на Черноморието с обучение и забавление. МОНТФИЗ Арт Фест осигурява 9 дни на море с най-известните актьори, певци и танцьори у нас.

Във Форума могат да се включат всички, които имат специално отношение към творчеството, желание да се себеизразяват чрез изкуство и да се обучават в тази област. В продължение на повече от седмица участниците ще избират между уъркшопи по актьорско майсторство, пеене и танци с авторитетни преподаватели.

Деян Донков е един от първите потвърдили актьори гости, които ще реализират ежедневни уроци в рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2012. „Актьорската ми природа и любопитството ме провокираха да се включа в тези уъркшопи.

А и те няма да бъдат чисто преподавателски, а повече практически. Идеята, компанията и мястото ме спечелиха! Важно за един актьор е да бъде смел и да може добре да имитира, за да улавя характерността на човешките същества, да харесва това, което прави, да има талант.

Когато обедини всичко това в едно – се случва животът!”, коментира Деян Донков участието си в МОНТФИЗ Арт Фест.

Мария Сапунджиева, проф. Снежина Танковска, проф. Иван Добчев и проф. Маргарита Младенова са също сред сигурните преподаватели с уъркшопи на морето по актьорско майсторство, сценична реч и други. Миналата година специални гости преподаватели бяха актьорите Георги Кадурин и проф. Атанас Атанасов.

За третото издание на фестивала организаторите са подготвили седемдневни кандидатстудентски консултации за специалността „Актьорство за драматичен театър”, които ще бъдат водени лично от преподавателите с класове в НАТФИЗ през учебната 2012-2013 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !