Емануела на горещия стол

07.06.2008 09:00 | Видян 13696 пъти | Гласували 5

Емануела на горещия стол

Днес в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е наистина много горещо, защото гост е една от най-сексапилните и коментирани напоследък поп-фолк изпълнителки – Емануела.
Всички помним филма „Емануела” и още в началото на разговора поп-фолк дивата признава, че псевдонимът й идва именно от този филм и че всъщност има прилика между нея и Силвия Кристъл.
Оказва се, че личната история на Емануела може да бъде основа за латино сериал. Едва 16-годишна тя среща голямата си любов Виктор, който произлиза от богато семейство с традиции и потекло. На 17 години Емануела разбира, че е бременна. Двамата решават да се оженят. Но майката на Виктор е абсолютно против синът й да вземе за жена момиче, което не е от тяхната среда. В деня на сватбата, облечена в мечтаната рокля, Емануела, заедно с всички гости, очаква Виктор да дойде да я вземе от дома й и да се оженят. Но Виктор не идва...
След време Емануела разбира, че майка му го е заключила, за да провали сватбата и си обещава, че един ден ще се омъжи за този човек напук на всички. Една зимна вечер, по домашен панталон и съседска двойка за свидетели Емануела се омъжва за Виктор. След година те вече не са семейство. „Това беше болната тема на моя бивш съпруг, „ – споделя Емануела по повод кариерата й на поп-фолк певица. – „Той каза, че в момента, в който стана фолк певица или някаква си вид певица, той ще спре всякакви контакти с мен и детето. Така и стана!”
Емануела признава, че е била гадже със Стойчо Младенов младши и че са се разделили съвсем наскоро.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !