"Лошото момиче" Катрин Вачева откри новата 2012-та с убийствена фотосесия

06.01.2012 11:45 | Видян 2346 пъти | Гласували 1

В ранните часове на студените зимни януарски утрини, когато някои все още спят, а други се опитват да убият махмурлука – трети откриха и по-добро решение за добро настроение и завиден блясък в очите, а именно да разгледат новата секси фотосесия на скандалната манекенка Катрин Вачева.

След множество ангажименти в чужбина , моделката се завърна на родна почва и не спря да работи. "Лошото момиче", което украси корицата на книгата "Лошите момичета на България - проект, който набира все по-голяма популярност и може да бъде поръчан от сайта www.loshimomicheta.com, отново показа стил, провокация, убийствен сексапил и излъчване, към които едва ли би имало човек, който да остане равнодушен.

Новите снимки на сексбомбата са заснети в бутиковият арт хотел "Тривия", с екипа фотографи Георги Божков и Любен Любенов. Във фотосесията е включена и бяла красива персийска котка, която станала любимка на всички по време на снимачния процес.

Катрин Вачева е от моделите, които обичат да експериментират и да показват красиви проекти - както във фотосесии, така и в предавания.

А скоро "Тялото", както още я наричат, се похвали, че я очаква и ново предизвикателство – роля във филмова продукция. Навън е студен зимен ден. Затоплете сетивата си със следващите горещи кадри от галерията с "лошото момиче” Катрин Вачева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Няма коментари към тази новина !