Цеца фалшифицирала завещанието на Аркан

04.01.2012 15:00 | Видян 5243 пъти

Цеца фалшифицирала завещанието на Аркан

38-годишната скандална сръбска фолкзвезда Цеца Величкович е изфабрикувала фалшиво завещание след убийството на нейния съпруг Желко Ражнятович, по-известен като Аркан.

Фалшивото завещание е направено след убийството на Аркан през януари 2000-та година. Това обвинение отправи един от синовете на Аркан - 28-годишният Войин Ражнятович. Според него Цеца Ражнятович е направила това, за да прибере за себе си цялото наследство на баща му.

Аркан има девет деца, две от тях са от Цеца, а останалите са от брака му с Наталия Мартинович. В момента Войин Ражнятович живее в САЩ. Той твърди, че след погребението фолк звездата е обещала да раздели имота наполовина - едната част за нея, а другата за бившата му съпруга и нейните деца.

"40 дни след смъртта изведнъж се появи това фалшиво завещание, което се твърди, че е на Аркан. С него самата Цеца се изложи и унижи пред всички...

В съда се доказа, че е това е абсолютен фалшификат, но когато вътрешният министър Ивица Дачич ти е семеен приятел, всичко е възможно", каза още Войин Ражнятович и уточни: Целта бе ясно - Цеца Ражнятович да заграби всичко. Напразно правехме експертизи. Благодарение на Дачич Цеца винаги побеждаваше правосъдието в Сърбия.

БГНЕС припомня, че от миналата година Цеца Ражнятович изтърпява наказание и се намира под домашен арест поради незаконната продажба на футболисти от отбора "Обилич". В момента тя носи електронна гривна на краката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !