Бойко Борисов, Пената и Томислав Русев в „Пред банята”

22.12.2011 17:15 | Видян 3036 пъти

Бойко Борисов, Пената и Томислав Русев в „Пред банята”

Бойко Борисов, футболен треньор N1 Димитър Пенев и най-обичаният спортен коментатор Томислав Русев ще формират звездното нападателно трио на специалния коледен брой на спортнo коментарното студио „Пред банята” по TV7. Те ще си партнират с титулярите в шоуто – Емил Кошлуков, Ники Александров и Иво Райчев, а началният сигнал ще бъде даден точно в 19:45 часа навръх Коледа.

Шестимата ще направят разбор на изминалата спортна 2011 г. и ще разискват кое от нея има смисъл да се помни и кое е по-добре да се забрави. Ще научим тъжен ли е Пената от незавидното състояние на родния футбол, а премиерът ще кръстоса шпаги с журналистите по темата ценим ли подобаващо най-големите ни таланти в спорта. Зрителите на TV7 ще научат лично от Бойко Борисов дали държавата ще продължи да субсидира българския спорт.

Ретрокоментарът на предаването ще ни върне в годините, когато „Спорт и музика” по националното радио се гледаше от малки и големи. Иво Райчев ще пресъздаде динамичния коментар от преките включвания по стадионите в А група с култовите фрази на емблематичните ни радио водещи.

След миналото „Пред банята” по TV7 ще ни върне към настоящето, в което шестимата ще съпоставят гафовете с успехите в спорта. Ще научим дали допинг скандалите, анулираните мачове и срамните отпадания от европейските футболни турнири ще вземат превес над новите спортни съоръжения и златните отличия на българските трикольори.

Само в „Пред банята” по TV7 зрителите ще видят най-красивата българка за 2011 г. Ваня Пенева заедно със своите подгласнички, както и тяхната сексапилна фотосесия от скамейката на стадиона. И още: полиглотът Христо Стоичков, бисерите на Пената, примесени с незабравими случки от съблекалнята, мълчанието и емоциите на Тити Папазов, кой е номер едно на 21, измъченият Марио Балотели, забавният Давид Луис, както и красивите гаджета на Кристиано Роналдо и Виктор Валдес. Всичко това в ексклузивното издание на „Пред банята” от 19:45 часа на Коледа, единствено в ефира на TV7. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !