За първи път български музикални изпълнители посетиха Ballantine’s 40 Principales Awards 2011

16.12.2011 16:15 | Видян 1949 пъти

За първи път български музикални изпълнители посетиха Ballantine’s 40 Principales Awards 2011

За първи път български музикални изпълнители бяха поканени от Ballantine`s да посетят шестото издание на Ballantine’s 40 Principales Awards 2011 в Мадрид.

Честта да представят българската музикална сцена на този международен форум се падна на Ицо Хазарта и Белослава.

На гала церемонията по връчването на наградите, българските певци се забавляваха заедно със звездната селекция от специални гости. 

Следвайки успеха на петте предишни издания на престижните музикални награди „40 Principales Awards”, водещият испански разпространител на музика 40 Principales в сътрудничество с Ballantine`s организираха на 09.12.2011 гала церемония по връчването на наградите за 2011 година.

„40 Principales Awards” са сред най – важните и престижни музикални награди в света и единствените в Испания и Америките, в които публиката и феновете директно избират победителите в 19 – те категории.

Главен спонсор на наградите е Ballantine`s, който още веднъж показва своя ангажимент към най – добрата национална и международна музика.

Събраните средства от продажбата на билети за гала церемонията ще бъдат дарени на фонда за борба с глада в Африканския Рог.

Всяка година церемонията по връчването на наградите събира на едно място световни звезди от средите на шоубизнеса и музиката.

През 2010 година специални гости на събитието бяха Kylie Minogue, Melendi, Keisha и др. За тазгодишното издание на наградите, на сцената на Palacio de Deportes в Мадрид блеснаха Enrique Iglesias, Shakira, Carlos Jean, Dani Martín, El Pescao и естествено Ицо Хазарта и Белослава.  

С изпращането на български певци на Ballantine’s 40 Principales Awards 2011, Ballantine`s затвърди своя имидж на бранд, подкрепящ качествената музика по целия свят.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !