Ивайло Христов и Чочо Попйорданов влизат „Под прикритие”

16.12.2011 14:30 | Видян 2966 пъти

Ивайло Христов и Чочо Попйорданов влизат „Под прикритие”

В следващия епизод на „Под прикритие”2 мисията на Мартин продължава. Този път Джаро ще поиска от него да обере къщата на богат колекционер и да открадне от нея златен ритон. Тъй като обирът на къщата е изключително труден, този път Мартин ще работи с нов партньор, който се оказва собственият му баща!

Иво от своя страна изпира крупна сума пари, но Джаро не е доволен от комисионната и двамата влизат в конфликт. Междувременно в ГДБОП пристигат нови доказателства, касаещи убийството на депутата Борис Желев, а в разследването се включва нов много силен играч – Момчил Нешев (Чочо Попйорданов).

Как Мартин ще запази прикритието си при  появата на баща си? Ще оцелее ли героят на Деян Донков и какъв ще е новият бизнес на Джаро? – ще разберат зрителите тази неделя, в петия епизод на сериала.

Междувременно от продукцията разкриха, че тази седмица в столичен хотел са били изстреляни над 1 000 патрона от актьорите на „Под прикритие”, където са заснети нови екшън сцени от хитовия сериал. Ожесточената престрелка се е водила между полицията и хората на Джаро, а зрителите ще могат да я видят скоро и на екран.

Днес в Зеления коледен град в градинката пред Народния театър, звездите от сериала Владимир Пенев, Снежана Макавеева и Ирена Милянкова ще се срещнат с фенове и ще раздават автографи. Заповядайте в 18.00 часа в коледната къщичка на БНТ! 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !