В "Kафеза" на Кулагин влизат и талантите от X-Factor

15.12.2011 12:00 | Видян 2870 пъти

В

Танцовото шоу "Кафеза" на дизайнера и гримьор Валентин Кулагин, приютява все повече популярни имена, както и обещаващи млади таланти.

В поредното издание на спектакъла, който гастролира из най-тузарските нощни заведения, ще вземат участие и звезди от музикалното риалити X-Factor.

Донна Бангьозова, от гърл бандата Suga'Mamma, ще бъде гост-звезда на шоуто и изглежда е впечатлила Кулагин освен с гласовите си данни и с визуалните си характеристики.

Недислав Драгнев от групата "Voice Of Boys", също ще подкрепи проекта със солови изпълнения този петък в столичния клуб "Mystic".

Освен музикалната глазура, гостите ще се насладят отново на еротичната кралица - Златка Димитрова, носителка на титлата Playmate.

Из ъндърграунд средите пък упорито се шушука, че към The BirdCage Show ще се присъедини и ново попълнение и това най-вероятно ще бъде или екзотичната красавица Катрин Вачева или сексапилната лолитка Бетина Велкова, която е носителка на титлата "Мис София 2010".

Припомняме, че Катрин Вачева беше брутално пребита от футболиста Орлин Орлинов, което я прави идеален избор за социално насоченото шоу на Кулагин и каузата "Не на насилието срещу жени".

До момента The BirdCage Show е имало съвместни участия със звезди като Преслава, и Анелия, както и скандално-палавата Лейди Би.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !