Никой не иска да стане градинар на Елизабет ІІ

13.12.2011 11:30 | Видян 1960 пъти

Никой не иска да стане градинар на Елизабет ІІ

Британската кралица Елизабет II търси градинар за Бъкингамския дворец за втори път в рамките на три месеца и предлага по-висока заплата с надеждата да привлече повече кандидати, такива обаче така и не се появяват.

През октомври кралският дворец обяви на сайта си вакантна позиция за „старши градинар“. Работата, която включваше поддържането на кралските морави, така че да отговарят „на най-високите стандарти“, изисква кандидатите „да проявяват жив интерес към консервацията и органичните практики“. Тогава кралицата предлагаше заплата от 15 750 паунда и подслон.

Но въпреки престижния пост и увеличаващата се безработица на Острова, изглежда, че малцина проявяват интерес. На сайта на кралския дворец се появи обява за почти същата позиция, но този път предлаганата заплата е 17 000 паунда или със 7,9% повече.

Позицията, която включва 39-часова работна седмица, е придружена с осигуряването на подслон в Лондон. Избраният кандидат ще ръководи екип от трима-четирима градинари, които поддържат моравите на двореца. Идеалният кандидат трябва да има образование в областта на градинарството и значителен опит в градинарската дейност.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !