Преслава събра бившите си на промоция

09.12.2011 17:30 | Видян 6572 пъти

Преслава събра бившите си на промоция

Преслава презентира песните от последния си албум Как ти стои в столичния клуб Найт Флайт. Анелия, Галена, Цвети Янева и Джена поздравиха изпълнителката със своите хитове. Но много от останалите звезди на Пайнер отсвириха промоцията и не се появиха в дискотеката.

Всички се питаха къде са Коцето, Андреа, Илиян, които се водят за близки до фолк звездата. Шефът на димитровградската фолк империя инж.Митко Димитров също не уважи най-оборотната си изпълнителка и се отчете със скромен букет.

Въпреки, че са от различни музикални компании, сред гостите на Преслава беше и новата й приятелка Емануела, с която напоследък са неразделни.

Въпреки че не успя да обедини колегите си, Преси успя да събере на едно място някои от бившите си гаджета, видя с очите си човек на Супер`19. На партито присъстваха собственика на Найт Флайт Петко Димитров, известния митничар Ивайло Разложки-Бързия и плевнеския бизнесмен Цветелин Маринов-Цуни.
И с тримата господа едрогърдата певица е имала любовни романси, коментират клюкарите във фолк средите.

Като истински джентълмени те пък бяха подготвили скъпарски букети за екс-любимата си. Спрягания за ново гадже на Преслава, футболиста Николай Бодуров, не бе забелязан в дискотеката.

снимка: planeta tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !