Алисия рекетира Божинов за 4 милиона

09.12.2011 10:30 | Видян 6996 пъти | Гласували 3

Алисия рекетира Божинов за 4 милиона

Уникална алчност изуми свидетелите, съдиите и служебните лица на първото заседание по делото за издръжката на Валери Божинов–младши. Съдебният процес тръгна вчера в Софийския районен съд, след като родителите на четиригодишното хлапе Алисия и Валери Божинов не успяха да се споразумеят помежду си за финансовото бъдеще на наследника им. Претенциите на майката към футболния национал са за над 4 милиона лева, пише „Всеки ден“.

Делото стартира вчера при закрити врата точно в 9,30 ч. в Гражданското отделение на Софийския районен съд. Двамата родители обаче не се явиха. Божинов – заради служебни ангажименти към клубния му тим „Спортинг”, а Алисия – заради личните си такива към съотборника му в националния отбор Николай Михайлов.

Фолк звездата сметнала за по-важен Никулден, именния ден на новия си мъж, отколкото делото, касаещо бъдещето на сина й, и не се е прибрала навреме от Холандия, където празнувала с вратаря.

Така вместо двамата родители Темида чу само адвоката на бащата. Божинов е бил представляван от Виолета Димитрова. От ответната страна в съдебната зала били очаквани цели 2 юристки, наети от Алисия да извоюват от съда безпрецедентните й претенции за издръжката на Божинов–младши. Те обаче също не са се явили на заседанието. Въпреки това обаче съдийката отказала да отложи делото и такова вчера все пак се е състояло.

И сега, внимание! Алисия настоява футболистът да открие банкова сметка на сина си, която в началото на следващата година да зареди с 300 хиляди евро, равни на 600 хил. лв. До тях достъп да има самата тя и харченето им да не трябва да е забранено до навършването на 18 г. на 4-годишното момченце.

Освен това певицата претендира всеки месец до пълнолетие Валери Божинов да изплаща по 7000 евро издръжка за първородния си син. Тоест 168 хил. лева годишно, или общо 2 352 000 лева за следващите 14 години.

Преди да се стигне до делото, бащата е предложил издръжката да възлиза на 4 хил. лева месечно, което е в рамките на нормалното. Сумата обаче се е сторила твърде нищожна на Алисия.

С изброеното не приключва лакомията на чалга дивата, поставила си за цел да ошушка до дупка мъжа, който я изхвърли от леглото си за сметка на плеймейтката Николета Лозанова.

Алисия иска още Божинов да й припише апартамент, който се намира в столичния квартал „Изток”. Луксозният имот е почти 200 квадрата, като Валери го купи още когато с майката на сина му бяха заедно, за 430 хил. евро (860 хил. лв.). Певицата имала намерение, след като придобие жилището, да го продаде, а с парите да си купи къща

Дотук сумата, на която Алисия е оценила края на тригодишната си връзка с футболиста, възлиза на 3 812 000 лева.

Но това пак не е всичко! Последното искане на ненаситната Алисия е всяка година по 4 пъти Валери да води детето си на почивка в Дубай! Обяснението й е, че от малко било свикнало да живее на лукс и разкош!

Ако към последната сума добавим и още едни около 200 хил. лева за двата джипа, „Ауди Q7“ за нея, и БМВ Х3 за родата й, купени от Божинов, то излиза, че бившата му жена може да му струва над 4 милиона лева.

„Сумите за безумни. Алисия иска издръжка не само за сина си, а за нея, майка й, баща й и двамата й братя. Май Валери Божинов има 6 деца и чака седмото”, коментирали вчера из кулоарите на Темида втрещени съдиите.

Дали безпрецедентните искания на Алисия ще бъдат уважени от съда, ще се разбере окончателно през януари, за когато е насрочено следващото заседание.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !