Евелина Борисова била любовница на Слави Бинев

25.11.2011 12:30 | Видян 6563 пъти

Евелина Борисова била любовница на Слави Бинев

Името на звездата от „Седем часа разлика" Евелина Борисова непрестанно е забърквано в пикантни истории, почти веднага след като лентата се завъртя в ефир. Ако се вярва на мълвата, далеч преди да замине за далечна Америка, красавицата преживяла изпепеляваща любов с мастит бизнесмен. Богаташът се оказал една от многото причини Евелина да стигне до развод със съпруга си Пламен Минчев, крупен производител на натурални сокове.

За да притъпи мъката от раздялата, красавицата попаднала в прегръдките на евродепутата Слави Бинев. Той я назначил за управител на голяма част от нощните си клубове, както и самата тя се хвали в интервюта „помогнал й твърде много след развода". Двамата имали изпепеляваща връзка, но Бинев я държал настрани от сърцето си, за да не стане „беля" и да не развали семейството му.

На Евелина била отредена ролята на официална любовница и съдружничка. Топли чувства имали и до днес, но този път страстите били в сферата на доброто старо приятелство. Извън сцената Евелина се занимава с внос на хитовите хипокси уреди за отслабване. Според злостните подмятания бизнесът обаче нe бил  нейн, а на приятелката й от синята коалиция Надежда    Нейнски. Хубавото Наде била истински фен на терапиите и често прибягвала до удобствата на хитовите разкрасителни процедури. Тя инвестирала пари в откриването на салоните, а за лице    ползвала актрисата от „Седем часа разлика".

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !