Вера Кочовска: Волен и Капка пак ще се съберат

25.11.2011 12:15 | Видян 4987 пъти

Вера Кочовска: Волен и Капка пак ще се съберат

Двойката продължава да съжителства под един покрив, защото Капка била убедена, че връзката им е кармична и няма на света жена, която може да ги раздели. Забременяването си пък отдавала на факта, че след петилетки на греховна извънбрачна любов Бог е решил да ги възнагради за светлите чувства, които изпитват един към друг. Искрено се надявала на повторна бременност, оправдавайки се с библейските герои Сара и Авраам, които на късен етап от живота си се сдобили с потомство.

Така обаче и не успяла да зачене. Скандалите ставали все по-чест гост в дома на политическото семейство, минаващо за образец на съпружеска двойка. До ушите на националист №1 започнали да пристигат какви ли не грозни слухове. Близки и познати му подмятали, че нероденото хлапе е „дело" на негов близък приятел, да си отваря добре очите, ако иска да запази авторитета си на мъж. Дълго атакистът преживявал вътрешно огорчението, без да дава външен вид, че страда.

Приятелите му се чудели, дали той самият може да има деца, тъй като отдавна е прехвърлил 50 лазарника без да остави челяд. Така и не събрали кураж да го разпитат по деликатната тема.
Паметливи припомнят, че лошият късмет сполетя бившите влюбени по време на сватбата им на 12 декември 2006 г. Венчалният пръстен за Сидеров се запънал на два пъти и притесненият кум Валери Симеонов едва го надянал на пръста му.Според поверията това било поличба, че бракът няма да трае дълго.

Сватбеният ден също бил променян два пъти, напук на суеверията, гарантиращи безоблачно съжителство.

Докато била жива Вера Кочовска, Капка редовно се консултирала с нея по личните си проблеми. Ясновидката била категорична, че им предстои светло бъдеще, но така и не пожелала да уточнява в какво по-точно ще се състои личното им щастие. Малко преди да умре, пророчицата викнала Капка при себе си и й предрекла, че двамата с Волен ще се разделят с грозен скандал. Щели обаче пак да се съберат през 2014-а, огорчени от другите си връзки. Вече цяла седмица лидерът на „Атака" и съпругата му не слизат от първите страници на вестниците с шумен панаир.

Клюката, че Волен има връзка с младата атакистка Деница Гаджева, която преди това е била интимна с доведения му син Димитър Стоянов, се оказва вярна. Покрай скандалите обаче Волен и Деница временно са се разделили и вече не живеят заедно.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !