Бербо прати Любо да духа супата

25.11.2011 10:00 | Видян 1896 пъти | Гласували 1

Бербо прати Любо да духа супата

Националният селекционер Любослав Пенев изпита на собствения си гръб знаменитата си реплика от лятото на 1996 г., когато след провала на европейското в Англия каза: „Който ме уважава, ме уважа, който не ме уважава – да духа супата.“ Легендата на българския футбол поиска среща със суперзвездата Димитър Бербатов, който се отказа от държавния тим на 13 май миналата година в 13 часа и 13 минути, но удари греда.  

Според осведомени източници Любо се обадил по телефона на Бербо и му казал, че има намерение да пътува за Англия тези дни и предложил да се видят в Манчестър. Деветката на Юнайтед, който уж е много ценен за мениджъра си Сър Алекс Фъргюсън, но не играе, обаче е отказал на този етап среща с Любо, пояснявайки, че в момента има ангажименти с отбора си, както и предстоящ разговор за подписването на нов договор. Хората, които познават Чичовото, обаче твърдят, че той не прощава някой да му отреже квитанцията по този безцеремонен начин и че именно по тази причина ще тури кръст на Бербатов.

Последният слух за бъдещето на бившия капитан на България пък вчера дойде от Испания и гласи, че ръководството на Червените дяволи разглежда възможността да привлече аса на Реал Мадрид Гонсало Игуаин. В замяна на Бернабеу щял да замине именно Бербо, за когото треньорът на Кралския клуб Жозе Моуриньо винаги казва: „Всеки треньор си мечтае да има играч като Бербатов.“

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !