Лора Караджова и г-н 100 кила се включиха в "Часа на класа"

24.11.2011 14:15 | Видян 3743 пъти

Лора Караджова и г-н 100 кила се включиха в

Лора Караджова и Г-н 100 Кила са новите изпълнители, които се включиха в кампанията „Часът на класа”, организирана от MAD TV и 7 Days Double.

Тийнейджърските идоли влязоха в ролята на класен ръководител на 10 клас от СОУ "Христо Ботев" в гр. Долни Дъбник.

Лора Караджова и Г-н 100 Кила бяха избрани от самите ученици след специално гласуване. Двамата се радват в момента на успеха на съвместното си парче "Спуснати завеси" и подготвят нови проекти. "За десет години съм правила дуети само с двама изпълнителя и една група – Дичо, Goodslav и Ъпсурт", сподели пред камерите на MAD Лора.

„С тях съм изградила собствен стил, затова ми е много трудно да започна да работя с нови хора. В лицето на 100 Кила обаче намерих един много добър музикант и творец, така че тепърва ще работим заедно. Очаквайте много скоро две съвсем нови песни. Иначе продължавам да работя и с Ъпсурт, и с Goodslav!”

Учениците нямаха търпение да разпитат и двамата за предстоящите им проекти, дали скоро български изпълнител ще успее да пробие в чужбина, какви са били в училище, дали известната фамилия на Лора е била бреме или по-скоро й е помогнала да пробие в музикалния бизнес.

Лора сподели, че каквото и да правиш, най-важното е винаги да се забавляваш и да се занимаваш само това, което ти се отдава. „Всеки трябва да прави това, което може и му доставя удоволствие.

Не позволявайте на никога да ви спре от изпълняването на мечтите ви”, посъветва известната изпълнителка учениците от Долни Дъбник.

Г-н 100 Кила също имаше ценни съвети към тийнейджърите от 10 клас: „Бъдете информирани, за да успеете. Бъдете отворени и позитивни към всички.

Интересувайте се от света, всичко вече е на една крачка разстояние чрез интернет, няма невъзможни неща. И на мен всички ми се смееха, като им казах, че искам да стана рапър, но ето вече десет години се занимавам с това и нямам никакво намерение да се отказвам.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !