Сър Алекс: Берба остава

18.11.2011 16:00 | Видян 1800 пъти

Сър Алекс: Берба остава

Димитър Бербатов ще подпише договор за още една година с Манчестър Юнайтед. Новината разкри лично мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън. По този начин шотландецът слага край на спекулациите за бъдещето на нападателя.

“Димитър Бербатов е изключителен футболист и ще активираме клаузата му за удължаване на договора с една година“, отсече сър Алекс. Бербатов е най-скъпият футболист в историята на Юнайтед, след като бе привлечен от Тотнъм срещу 30,75 млн. паунда.

Този сезон обаче остава доста често на резервната скамейка за сметка на Уейн Рууни и младоците Хавиер Ернандес и Дани Уелбек.. Сегашният договор на футболиста пък е до лятото. Това доведе до спекулациите, че Фърги може да продаде играча през януари. Една сюрия отбори пък вече обявиха интереса си към българина.

Агентът на Берба Емил Данчев дори заяви, че клиентът му би бил заинтересуван от оферта на руския Анжи. Фърги обаче разсея съмненията и увери, че Бербатов ще преподпише.

“Димитър все още е в мислите ми. Прочетох някои неща, но не виждам причина да го продавам. Той е невероятен футболист и ще му дадем още една година договор“, сподели шотландецът.

„Той няма късмет, тъй като формата на Хавиер Ернандес през последната година е страхотна, но все още играе голяма роля в клуба и тренира добре. Не се оплаква. Момчето е страхотен професионалист и се радваме да го имаме. Трябват ти доста нападатели в днешни дни. Ако погледнем 1999 година, имахме четири велики нападатели. Те изиграха своята роля. Точно това се случва и днес“, каза още великият мениджър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !