Радина Червенкова се напълни с ботокс

17.11.2011 14:15 | Видян 10735 пъти

Радина Червенкова се напълни с ботокс

Радина Червенова е по-излъскана отвсякога, дивят се наблюдателни зрители на БНТ. Звездата на централната емисия "По света и у нас" наистина изглежда зашеметяващо, а на красотата й могат да завидят даже най-вървежните моделки от списанията.

Една от основните причини за разхубавяването на новинарката е непрекъснатата грижа, която тя полага за външния си вид. Наскоро водещата се подложила на ботокс терапия за опъване на бръчките на лицето, очите и шията.

"Напълнила се е с ботокс. Направо лъщи на екрана и се чудим как да я снимаме", издават оператори от БНТ. Според тях обаче новинарката била убедена, че е по-красива и била горда, че се е подложила на промяната.

Освен това й писнало от еднаквата прическа, с която се появява на екран от 20 години. 53-годишната звезда искала да младее на екрана и разрешила на фризьора си да начупи косата й в палави букли.

Самата Радина обаче изтъква друга причина, за това да изглежда значително по-млада. Консервативната иначе новинарка признава, че се радва на щастлив и хармоничен брак с мъжа си Коко Каменаров и дължи свежата си визия на редовното консумиране на любовта им в спалнята.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !