Финалистите в “X Factor“ ще се срещнат с Том Джоунс

16.11.2011 13:15 | Видян 1682 пъти

Финалистите в “X Factor“ ще се срещнат с Том Джоунс

След срещата на финалистите в “X Factor” със световни звезди като Жан Мишел Жар, Том Боксер, Антония и Джон Лоутън, те ще имат честта да се докоснат до още една музикална легенда. Феноменалният изпълнител Том Джоунс ще се срещне с младите таланти веднага след първия си концерт в България.
Артистът, който има над 40-годишна кариера, лично ще даде ценни съвети на изгряващите звезди и ще отговори на техните въпроси, свързани с тайните на успеха.

От тази седмица регламентът на елиминациите в българския “X Factor” се променя със специалното одобрение за това на създателя на музикалния формат - Саймън Кауел. За първи път тази вечер зрителските ще се превърнат в съдии за решението кой да отпадне от надпреварата. Двамата с най-малко зрителски гласове отново ще се изправят в директна битка, а гласовете за тях ще се нулират преди техните изпълнения за оставане в шоуто.

Журито вече няма да взима решението кой да отпада, а единствено ще може да призовава в полза на даден участник. По този начин зрителите ще имат последната дума за това кой да продължи към финала.
В нощта на осмите елиминации на сцената се качват сексапилната Лора Караджова и рапърите GoodSlav и 100 кила. Те ще изпълнят едни от най-големите си хитове „Нека бъде лято“ и „Спуснати завеси“, с които ще нажежат още повече емоциите за предстоящите елиминации.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !