Камелия Тодорова пробута щерка си на "Евровизия"

16.11.2011 13:00 | Видян 3227 пъти

Камелия Тодорова пробута щерка си на

Люта ще бъде битката за „БГ Евровизия" тази година и това е единственият шанс конкурсът да стане поне малко интересен за родните зрители. Вече са ясни част от участниците, които са подали свои песни в БНТ и „Всеки ден" научи, че сред тях е дъщерята на Камелия Тодорова - Рахел. Лолитката, която пее с майка си от години, ще  се пробва на престижния форум, а слуховете вече я отреждат на първото място в локалното класиране.

„Кеми ще изоре света, но ще я направи финалистка", коментират с ирония из „Сан Стефано". Остава обаче един въпрос и той е как майката орлица ще се пребори със звезди като Азис, Софи Маринова, Деси Слава и Марги Хранова, които също са заявили участие в „Евровизия", и то с нелоши парчета.

Някои от изпълнителите дори са дали по две песни като застраховка, че поне едната ще бъде одобрена. Освен това Азис е далеч по-атрактивен от Рахел, знае как се прави шоу и това му дава известна преднина пред останалите. От друга страна обаче, по време на предизборната кампания, в която Кеми участваше като вице на Димитър Куцаров, джаз певицата е натрупала доста контакти на високо ниво и именно това ще бъде нейният коз в битката за финала на „БГ Евровизия". Остава въпросът дали принципната дама, бореща се срещу монополите у нас, ще се възползва от влиянието си или не.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !