Как сваля Калин Врачански?

15.11.2011 11:15 | Видян 2620 пъти

Как сваля Калин Врачански?

Голям срамежливец или абсолютен нахалник ще се окаже звездата от „Стъклен дом" Калин Врачански в отношението си към жените, питат се девойките, станали обект на неговите свалки. Те не могат да си обяснят подвеждащото му поведение и начина, по-който ги заговаря за пръв път.

"Калин никога не отива пpи някоя мацка, ако иска да се запознае с нея, а изпраща приятел", разкриха близки до Врачански стратегията му за сваляне на жени. Пощальонът се казва Явор и не е известен, но всяка петък вечер прави компания на звездата в столично нощно заведение. Врачански си набелязва интересните за него дамски обекти, посочва ги на приятеля си и го изпраща с послание при тях. Явор се отправя към целта, която невинаги е само една за вечерта, и казва загадъчно „Калин иска да се запознае с теб". Ако отговорът на момичето е „Кой Калин?" Явор дори не го удостоява с отговор, а само посочва, докато Врачански, обвит в тъмнина, стои на маса в дъното на заведението и се усмихва като Мона Лиза.

„Или е гледал много мафиотски филми и се е взел за голяма звезда, която повиква девойки чрез посредник, или е много срамежлив", коментират през смях обектите на Калин. Повечето обаче се връзват на този номер, ала след прекараната със звездата нощ се оказва, че имат не неговия телефон, а този на приятеля му Явор.Така приказката , че посредникът винаги е кошче за душевни отпадъци , се оказва вярна, защото именно на Явор излъганите  само за секс девойки изкарват  гнева си.

Калин пък остава недосегаем за женската ярост и доволно се прибира при приятелката си, актрисата Силвия Петкова.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !