Замълчи! Време е за нов сингъл и видео от Dillan

09.11.2011 15:15 | Видян 1957 пъти

Замълчи! Време е за нов сингъл и видео от Dillan

Днес Dillan прави едновременна радио и тв премеира на новата си песен „Замълчи”. Парчето е включено в дебютния албум на младата надежда на Diapason Records – „Всичко давам за тебе”, който ще се появи на музикалния пазар през следващата седмица. Видеото към пилотния сингъл вече може да бъде гледано единствено в ефира на Фен ТВ.

Песента „Замълчи” е по музика и аранжимент на македонския хитмейкър Оцко, а текстът е дело на Диян Георгиев. Това е една от трите авторски композиции, включени в първото CD на изпълнителя. Всички нови проекти са много интересни, но новият символ на попфолка и продуцентите му избраха да заложат именно на тази песен като пилотен сингъл.

„Музиката на „Замълчи” ми хареса още на първо слушане, а след това бе създаден и великолепен текст.”, довери Dillan. „Парчето има доста по-различно звучене от другите песни в репертоара ми до сега и се надявам да се хареса на публиката.”, допълни още чаровният пловдивчанин.
За видеореализацията на „Замълчи” Dillan се доверил на Ненчо Касъмов и екипа му. Визуалните  ефекти са дело на „Виктория студио”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !