Емилия се пропи

04.11.2011 14:30 | Видян 6426 пъти | Гласували 2

Емилия се пропи

На последната си  изява в  Пловдив преди вечер Емилия едва успяла да изпее репертоара си и зафъфлила още в средата на вечерта, разказват очевидци.

"Още като излезе на сцената, се държеше странно. Бюстието й почти се беше смъкнало и циците й бяха навън, но на нея не й правеше никакво впечатление", коментират чалга фенки от Града под тепетата. Според тях Емилия се появила в дискотеката почерпена и по време на участието си се донапила.

Певицата честичко посягала към чашата с уиски и правела дълга пауза между песните си, за да вдига наздравици с гостите в клуба. На хита й "Силните си имат всичко" Емилия се просълзила и запрегръщала

присъстващите наред, докато с другата ръка едва държала микрофона. "Не е никак добре. Гледахме я всички със съжаление и съчувствие. Разбираемо е да е разбита, след като загуби голямата си любов", ожалват я феновете.

Според близки до Емилия обаче да се говори за алкохолизъм и пропадане е твърде преувеличено, певицата и друг път изпадала в кризи и го удряла на пиянство, но след това си стъпвала на краката. По думите тя не съжалявала за раздялата с Коко, защото го искала, само ако й е верен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !