„7 часа разлика” вече и на книга

02.11.2011 13:30 | Видян 6556 пъти | Гласували 1

„7 часа разлика”  вече и на книга

Кой кой е в най-нашумелия български сериал могат да научат милионите  фенове от книгата „ 7 часа разлика”, която  сценаристите и процуцентите от „Глобал филмс” и btv представиха в клуб Маскара в Операта. Пред  звездите от сериала и многобройните им  почитатели Любен Дилов призна, че да разкриеш пикантерии от биографията и характера на всеки от героите,  без да посочваш прототипа  му  и как ще се развива сюжетът си е направо висш пилотаж и затова книгата е скромна по обем. Представянето й из градовете на страната пред препълнени зали е убедило сценаристите и създателите на сериала, че зрителите оценяват високо  смелите послания, които звучат от екрана. Хората пред малкия екран  нямат търпение да научат имената на прототипите и бъдещата съдба на подкупната съдийка Таня Стоева, на мафиотския бос Милото, на разследващата журналистка Светлана Стефанакова, на собственика на „Избата”  Боян /Малин Кръстев , на певицата Нина Роси /Алекс Раева/ и на останалите  герои.

Продуцентът режисьор Магардич Халваджиян, сценаристите Милена Фучеджиева и Любен Дилов, актьорите Алекс Раева, Николай Сотиров, Линда Русева се събраха около празничната торта.
Милото / в ролята Калин Сърменов/, безспорен любимец на женската част от зрителите,  беше направо обсаден от фенки, които трескаво се снимаха със звездата. Други двама магнетични мъже – Николай Сотиров/ адвокатът Пол Станков/ и Николай Станчев/бизнесменът Стефан Стефанаков/ също приковаха вниманието на дамите.

Евелина Борисова в ролята на Светлана Стефанакова се появи с малко закъснение, придружена от очарователната си дъщеря си Антоанета. Евелина обясни закъснението си с подмладяваща процедура с „мекия” лазер Clear and Brilliant, на която се подложила преди партито.”Мекото” острие на журналистиката призна, че заради натоварения си график, свързан с бизнеса й и снимките на сериала, не може да си позволи да излезе от строя с по-тежки процедури и дълго възстановяване.

Отборът на младите пристигна на партито с известно закъснение, но в пълен състав. Тодор Дърлянов /влюбения Тео/, наречен вече от медиите българският Киану Рийвс, дойде направо от репетиции в компанията на изгряващата звезда Боряна Братоева/ Мая Стоева/ и Тони Минасян/ ревнивеца  Роки/.
Сценаристът Милена Фучеджиева обеща шокиращи завои в сюжета през втория сезон и неочаквано развитие на всеки от персонажите.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !