Фърги: Берба направи фантастичен мач

27.10.2011 14:00 | Видян 2074 пъти

Фърги: Берба направи фантастичен мач

Димитър Бербатов се отпуши за Манчестър Юнайтед и набързо започна да събира поздравления. Българинът вкара гол и асистира за победата на “червените дяволи” с 3:0 над Алдършот в среща от Карлинг Къп. Това беше мач №100 за Бербатов с екипа на Манчестър Юнайтед.

“Бербатов направи фантастичен мач и отбеляза прекрасен гол. Майкъл Оуен е истински професионалист и всеки път, когато му гласувам доверие, успява да се разпише. Това не може да се пренебрегне. Радвам се също за Антонио Валенсия и Том Клевърли, както и за Видич, който имаше нужда от пълни 90 минути”, заяви мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън след срещата.

”Разполагаме с голям брой качествени футболисти и понякога това прави много трудна задачата ми да определя кои да играят. Днес (снощи – б.а.) заложих на играчи, които по-рядко започват като титуляри. Всички 11 момчета не бяха на терена срещу Манчестър Сити и това показва колко силен е съставът ни”, добави шотландецът.

Официалният интернет сайт на клуба също засипа с похвали Бербатов. “Представяне, което крещеше, “Избери ме”, към мениджъра, което бе нагледен пример за професионализъм. Окуражаваше и надъхваше своите съотборници, Бербатов със сигурност е играч на мача. Той можеше да вкара още след попадението си в 15-та минута. Няма как да не се обърне внимание на асистенцията му за гола на Оуен. През целя мач нападаше. Работи здраво, връщаше се назад и бе в отлично настроение през цялото време”.

Дори традиционно критичният към българина в. “Сън” този път призна добрата му игра. Според изданието Бербатов е играч на мача и заслужено получава най-високата оценка – 8. Читателите на „Скай Спортс” също определят българина като най-добър на терена. Популярният сайт Goal.com пък написа: “Бербатов вкара простичък гол в 15-та минута, а след това подаде за попадението на Оуен. Българинът показа класа при контрола на топката както обикновено”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !