„Фермер търси жена” събра първата щастлива двойка

21.10.2011 15:15 | Видян 4522 пъти

„Фермер търси жена” събра първата щастлива двойка

Любовта не само че не чака, но вече е и факт... Най-романтичното риалити в ефира „Фермер търси жена” събра своята първа щастлива двойка. Това са Ивелин от русенското с. Пепелина и неговата избраница – Поли.

Художникът, който сбъдна американската мечта, за да се върне обратно в България и да потърси любовта по един необичаен начин, съобщи хубавата новина в ефира на „На кафе” тази сутрин. Пред Гала и Джуджи той призна, че нещата са се случили по най-романтичния и приятен начин и че отскоро двамата дори живеят заедно.

Сред писмата, които получава от участието си в предаването, това на 27-годишната Поли от София е първото, което прочита и което му прави най-силно впечатление.

Разменят си още няколко писма и така романтичното приключение става още по-интересно и сериозно. Следват гостуване от нейна страна в с. Пепелина, няколко романтични екскурзии из страната, още повече доказателства, че са един за друг, и така до днес, когато вече живеят заедно. За момента той е този, който пътува до София, но занапред „времето ще покаже”.

Признават, че тя с удоволствие би живяла в с. Пепелина, а двамата заедно – „на самотен топъл остров”. Поли е ръководител „Проекти” в рекламна агенция, също като него харесва изкуството и напълно го подкрепя в идеите му.
„Ако имаше камери, може би нещата нямаше да се получат”, споделят те. В началото на предаването Ивелин определя жената, която търси, като „дива и щастлива” – да бъде не само умна и красива, но и всичко останало.

Казва, че Поли е именно такава, а всеки ден с нея е непредсказуем, забавен и интересен. „Има неща в живота, които не могат да се планират и просто се случват”, разсъждава чаровният фермер. Той не крие, че в началото е бил скептичен и не е вярвал, че ще намери половинката си по този начин, но въпреки това любовта успява да си намери пътека...

Ивелин бе сред участниците във „Фермер търси жена”, които продължиха да търсят своята половинка зад кадър. Той получи своята кутия с писма, а с нея и шанса измежду тях да открие истинското момиче.

Казваше, че смята да остави нещата на съдбата и да даде възможност на половинката му сама да го намери. Е, съдбата наистина се справи повече от отлично, а родното издание на „Фермер търси жена” вече може да се похвали с първата щастлива двойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !