Бербатов открехна вратата към националния

20.10.2011 16:00 | Видян 2260 пъти

Бербатов открехна вратата към националния

Димитър Бербатов получава все по-малко шансове за изява в Англия, а желанието му за игра е сериозно. Нападателят отново стана пряк свидетел на победа на "Манчестър Юнайтед", гледайки безучастно от резервната скамейка как Уейн Рууни вкарва две дузпи за 2:0 над "Оцелул" (Галац) в Шампионската лига. Срещата в Букурещ бе наблюдавана на живо от над 500 българи, а след нея Бербатов открехна врата към завръщането си в националния отбор.

Трябва да седнем и да си поговорим.Не знам в момента с какво мога да помогна, тъй като не играя за клубния си отбор.Нека първо да се избере треньор и вече след това можем да коментираме.Ние сме говорили със Стилян Петров. Оставете момчетата да си починат малко от всички негативни емоции.Времето ще покаже.

Важното е да съм жив и здрав. Не мога да говоря за конкретни неща, тъй като не играя в тима си. Като гледам някои момчета, тежко им е. Искаш да им помогнеш. Но аз съм обявил позицията си и към момента тя не се променя", каза двузначно Бербатов.

Нападателят се изчерви от срам, когато българите на стадиона с цяло гърло извикаха, след като дикторът обяви името на Бербатов. Това не го очаквах. Бе изненада за мен.

Лошото е, че не можах да ги зарадвам с игра. Наистина беше много готино! Толкова много българи... Жалко, че не поиграх заради тях.

Благодаря на всички", засрами се леко Бербо. Нападателят има все повече желание за игра, само дето получава малко шансове за изява.

„Играе ми се много. Мислех, че ще получавам повече шансове за изява. Тренирам и чакам. Оферта за мен няма как да има. Ако има нещо, моят мениджър ще ми каже, но до момента - не.

Аз съм в последната година от договора си, нищо не се знае. Ще видим как ще се развият нещата. Лошото е, че не ставам по-млад. И отново подчертавам, че ми се играе, но това е положението", завърши с мъка Митко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !